PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Rruga Haxhi Isuf Banka, Selite e Vogel, Tirane +355 67 600 9006

Sistemi i Monitorimit GPS

Monitoroni Flotën tuaj 24/7!

GPS
Sistemi i Gjurmimit

Prej vitit 2008 IGT ofron monitorimin e automjeteve, aseteve, individëve me GPS. Sherbim i cili ju mundeson ndjekjen e levizjes se cdo automjeti nga telefoni ose kompjuteri juaj ne kohe reale, si dhe te keni akses ne arkiven e te dhenave per muaj me rradhe.

CCTV
Sistem Kamerash

Siguria per pronën është primare për këdo. IGT ofron projektim, zbatim dhe mirëmbajtje të sistemeve te sigurise. Aftësia jonë profesionale ka rritur besueshmërinë tonë në treg, duke marrë përsipër projekte të mëdha të cilat janë përfunduar me sukses!

Ruajtje
Objektesh

IGT kryen shërbimin 24 orë për të gjitha objeket e nënkontraktuar. Objektet, ruhen në mënyre konstante me patrullime të vazhdueshme gjatë 24 orëve, në të njejtën kohë punonjësit vëzhgojnë nga Salla Operative 24/7.

Sistemet
Access Control

IGT ofron zgjidhje të sistemeve të Access Control me një ose shumë hyrje sipas nevojave përkatese. Identifikimi i personit mund të kryhet sipas zgjedhjes me Karta RFID apo me të dhëna biometrike si shenja gishti apo imazhi facial.

Zbulo karakteristikat
kryesore të GPS

Me IGT ju monitoroni në kohë reale ku ndodhen automjetet tuaja dhe çfarë po bëjnë. Me anë të sistemit tonë ju merrni një raport më të detajuar duke parë historikun e gjatë gjithë ditës. Kjo ndihmon në fleksibilitetin, ekonominë dhe korrektësinë e kompanisë tuaj!

Veçoritë kryesore të Sistemit të Gjurmimit (GPS)
 • Përmbledhje e orëve të punës

 • Historiku i mjetit

 • Plani i punës

 • Tejkalim shpejtësie

 • Orët e ndalesave gjatë punës

 • Parametra Specifik (Geo Fence)

 • Pikat e Interesit

 • Krijimi i Rrugëve Fikse

 • Krijimi i zonave

 • Lajmerim me E-Mail & SMS

 
Klientët tanë