POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Rruga Robert Shvarc Ndertesa 8, Hyrja 4, Ap 23 +355 67 600 9006
SHËRBIME

 
Sistemi i Gjurmimit GPS

Prej vitit 2008 IGT ofron monitorimin e automjeteve me GPS. Sherbim i cili ju mundeson ndjekjen e levizjes se cdo automjeti nga telefoni ose kompjuteri juaj ne kohe reale, si dhe te keni akses ne arkiven e te dhenave per muaj me rradhe.

Sistem Kamerash (CCTV)

Siguria per pronën është primare për këdo. IGT ofron projektim, zbatim dhe mirëmbajtje të sistemeve te sigurise. Aftësia jonë profesionale ka rritur besueshmërinë tonë në treg, duke marrë përsipër projekte të mëdha të cilat janë përfunduar me sukses!

Ruajtje Objektesh

IGT kryen shërbimin 24 orë për të gjitha objeket e nënkontraktuar. Objektet, ruhen në mënyre konstante me patrullime të vazhdueshme gjatë 24 orëve, në të njejtën kohë punonjësit vëzhgojnë nga Salla Operative 24/7.

Sistemet Hyrje-Dalje

IGT ofron zgjidhje të sistemeve të Access Control me një ose shumë hyrje sipas nevojave përkatese. Identifikimi i personit mund të kryhet sipas zgjedhjes me Karta RFID apo me të dhëna biometrike si shenja gishti apo imazhi facial.

Sisteme Alarmi

Nëpërmjet sistemeve te alarmit është shumë e lehtë dhe ekonomike garantimi i sigurisë së ambienteve dhe pronave tuaja. IGT ofron zgjidhje dhe mbështetje për çdo situatë!

Ruajtje Objektesh

IGT kryen shërbimin 24 orë për të gjitha objeket e nënkontraktuar. Objektet, ruhen në mënyre konstante me patrullime të vazhdueshme gjatë 24 orëve, në të njejtën kohë punonjësit vëzhgojnë nga Salla Operative 24/7.

Bashkëpuno me ne

Vendosni emailin tuaj për të marrë një prezantim të produkteve dhe shërbimeve tona!