Massivedynamic.co

sistemi i gjurmimit gps GPS Tracking System

Monitoroni në kohë reale ku ndodhen automjetet tuaja Me Shume
Kamera Sigurie Sisteme
Sigurie
IGT ofron projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të sigurisë Me Shume

Sistemi i Monitorimit GPS

Monitoroni Flotën tuaj 24/7!

Kompania

Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) eshte nje kompani e formuar qysh ne vitin 2008, qe ofron zgjidhje teknike dhe sisteme te teknologjise se larte ne fushen e sigurise dhe fusha te tjera ne perputhje me moton : ” Dergojme biznesin tuaj ne nivelin tjeter me te larte.”

Shërbime & Produkte

Sistemi i Gjurmimit GPS

Monitoroni në kohë reale ku ndodhen automjetet tuaja dhe çfarë po bëjnë

IT & Communication
Sisteme Sigurie

IGT ofron projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të sigurisë

Punime Elektrike

IGT mundëson projektim, zbatim të materialeve elektrike si: ndërtime për nënstacione, kabina e trasformatore etj

Siguri Fizike

IGT ofron sigurimin dhe monitorimin e objekteve nëpërmjet patrullimit me roje të trajnuar dhe licensuar.

Profili i Kompanise & Broshura

Misioni

Të sigurojmë aplikimin e teknologjive dhe sistemeve të avancuara në fushat ku veprojmë, të cilat do t’iu sigurojnë sukses dhe përfitime klientëve tanë.

Vizioni

Të jemi një kompani udhëheqëse në aplikimin dhe instalimin e sistemeve të teknologjisë së lartë, të cilat rrisin efektivitetin, rrisin të ardhurat dhe garantojnë sigurinë e mirëfunksionimin e bizneseve.

Partnerët tanë

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover