Njihuni me ne

Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) është një kompani e formuar qysh në vitin 2008 dhe ofron Zgjidhje Teknike dhe Sisteme të Teknologjisë së lartë në disa fusha: 
 
 1. Sistemi i Gjurmimit GPS
 2. Sisteme Sigurie
 3. Siguri Fizike
 4. Punime Elektrike
 5. Network Communications 
IGT ofron ekipe të dedikuara profesionale, të mirë trajnuara, të cilat janë të afta të propozojnë zgjidhje, të instalojnë,menaxhojnë e mirmbajnë sisteme, si dhe të përmirësojnë sistemet ekzistuese ku ato ndodhen
 • Text Hover
 • Text Hover
Vlerat tona
 • Ekspertë
 • Cilësi dhe Shërbim Profesional
 • Shpejtësi në Shërbim
 • Përgjegjsi
 • Adaptim ndaj ndryshimeve
 • Besueshmëri
 • Korrektësi
 • Garanci
 • Mirëmbajtje