Massivedynamic.co

Sistemi i Gjurmimit


GPS
Përfitime & Karakteristika

Një sistem i plotë për sigurinë, efikasitetin dhe shërbimin ndaj klientit tuaj!

 • Text Hover
Rrit Produktivitetin

Raporte të pasura dhe grafika, u mundësojnë flotave të kryejnë më shumë punë në më pak orë dhe me më pak kilometra, ndërsa mjetet e transportit, trafiku në kohë reale dhe analitika e rrugës ndihmojnë operatorët të rrisin produktivitetin

 • Text Hover
Ul Kostot

Raportet dhe alarmet në kohë reale identifikojnë dhe korrigjojnë konsumin e karburantit, ndërsa analizimi i rrugës ndihmon në zvogëlimin e kilometrave të panevojshëm, duke kursyer karburant dhe kohë punë

 • Text Hover
Mirëmbajtja e Flotës

Bazuar në analizimet e ndryshme të raporteve, njoftimin në kohë për kryerjen e shërbimeve dhe orët e punës së motorit, ju do të ulni kostot e mirëmbajtjes së flotës tuaj. 

 • Text Hover
Gjurmim GPS për Automjete
 • Text Hover
Gjurmim GPS për Kontinierë

Karakteristikat e Sistemit Tonë

Falë IGT menaxhimi i mjeteve tuaj është më i thjeshtë.
 • Karakteristikat e Sistemit GPS

  Vendndodhja Reale

  IGT do të thotë gjurmim. Programi ynë GPS ju jep në kohë reale * informacion mbi vendndodhjen e të gjitha automjeteve në flotën tuaj dhe atë që ata po bëjnë në atë moment. Shumë thjeshtë ju mund të bëni një raport të gjithë ditës dhe me një klik do t

 • Karakteristikat e Sistemit GPS

  Siguria

  IGT do të thotë siguri. Ju mund të personalizoni dhe të njoftoheni me alarme dhe njoftime me anë të telefonit apo e-mailit thuaj. Ju mund të menaxhoni në kohë reale çdo situatë të dyshimtë apo emergjente.

Rezultatet e Përgjithshme, 

Statistikat &  Përmirësimet

Që ju mund të kurseni paratë e biznesit tuaj është një gjë, por duke e ditur se sa kurseni është gjë tjetër.
Hulumtimet tona tregojnë se kompanitë që instalojnë një Sistemin e Gjurmimit GPS, shohin shumë përfitime, duke përfshirë: uljen e kostove të karburantit, reduktimin e incidenteve, rritjen e produktivitetit dhe uljen e kostove të mirëmbajtjes.

Me kalimin e kohës, konsumatorët kanë parë përmirësime të dukshme për shqetësimet që lidhen me flotën, si sjellja e shoferit, shpejtësia, aksidentet, shpenzimet e mirëmbajtjes, përdorimi i karburantit dhe produktiviteti i përgjithshëm. 

24% e rezultateve të sigurisë së shoferit përmirësohen vetëm pas 4 javëve të përdorimit të zgjidhjes tonë telematike.
Reduktime në Shpërdorimin e Karburantit
0%
Rritja e Produktivitetit
0%
Përmirësim i Sigurisë së Përgjithshme
0%
Reduktimi në Shpenzimet e Mirëmbajtjes
0%
Reduktim i Tejkalimit të Shpejtësisë
0%
 • Text Hover
Një  aplikacion i fuqishëm në  xhepin tuaj
Për të ofruar më shumë lehtësi për Menaxherët e Flotës, IGT është lirisht i disponueshëm si një Aplikacion në të dy platformat Android dhe iOS. Funksionet thelbësore të sistemit janë të disponueshme në aplikacion që lejojnë përdoruesit të marrin të gjitha të dhënat e nevojshme në smartphone të tyre vetëm në disa prekje.