Massivedynamic.co

Illyria GeoTechnologies është i pari në tregun Shqiptar i cili jep mundësinë e monitorimit të kontinierëve nga Furnitori deri tek Klienti final!

Monitorim nga Origjina deri tek Destinacioni

Monitorim
Tetis  është një pajisje solide me bateri të cilat rezistojnë deri në 4 muaj. Në Oqean apo në Tokë, kjo pajisje ju mundëson monitorim 24/7 për kontinierë frigorifierik dhe ato normal. Kjo paisje ju ofron shumë veçori të tjera rreth kontinierit tuaj.
Kontroll Maksimal
Tetis njofton për çdo hapje të paautorizuar të derës ose shkëputje, devijime nga cilësimet e paracaktuara dhe anomalitë në temperaturë. Kësisoj ju dhe klienti juaj jeni të informuar për çdo problem apo ndryshim në dëm të asetit tuaj.
Siguri
Tetis mund të shërbejë si vulë elektronike, duke monitoruar dhe siguruar që kontinieri juaj dhe ngarkesa të mbërrijnë  në mënyrë të sigurtë në destinacionin e saj.
International Trade
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque